Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Pes Asas Napoli

  • Pes Bawang Merah 250.0 g
  • Ginger Paste 60.0 g
  • Sup Bunjut 16.0 g
  • Pes Bawang Putih 60.0 g
  • Corn Oil 60.0 g
  • Air 250.0 ml
  • Knorr Campuran Asas Tomato Napoli 750g 90.0 ml

Aroma

  • Bee Hoon 300.0 g
  • Ayam, dipotong kiub 100.0 g
  • Tauchu paste 20.0 g
  • Cili Boh 20.0 g
  • Corn Oil 40.0 g

Perisa dan pelengkap

  • Kicap ikan 5.0 g
  • Knorr Stok Ayam 500G 10.0 g
  • Lobak merah 25.0 g
  • Kucai 30.0 g
  • Tauge 70.0 g
  • Tauhu 70.0 g
  • Telur 50.0 g

Hiasan

  • Daun Ketumbar 5.0 g
  • Bawang Merah (digoreng) 5.0 g

Hidangan bihun goreng klasik yang digemari oleh pelanggan.

...

Penyediaan

  1. Pes Asas Napoli

    • Panaskan minyak jagung, tumis semua bahan (kecuali Napoli Tomato Sauce Mix dan air) sehingga naik bau.
    • Kecilkan api, tambah Napoli Tomato Sauce Mix dan air hingga mendidih.
    • Biarkan ia reneh selama 5 minit
  2. Aroma

    • Tumis semua bahan termasuk Pes Utama Napoli sehingga naik bau.
    • Tambahkan ketulan ayam dan kemudian tambahkan bihun.
  3. Perisa dan pelengkap

    • Kecilkan api, tambah bahan perisa (Ayam Stok Knorr dan sos ikan) dan bahan-bahan pelengkap.
    • Biarkan ia sebati untuk seimbangkan rasa.
  4. Hiasan

    • Alihkan dari api dan hiaskan untuk hidangan
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart