Bahan-bahan
Kaki Kambing Bakar Oriental
−
+
RM0.6
Kaki Kambing Panggang
Kaki Kambing, seluruh bahagian, bersama tulang
/g
2500.0 g
0%
Bawang Putih (cincang)
/g
80.0 g
0%
Biji Jintan
/g
10.0 g
0%
Jintan Hitam
/g
10.0 g
0%
Paprika Powder
/g
10.0 g
0%
Corn Oil
/g
100.0 g
0%
Daun Kunyit
/pc
4.0 pc
0%
Daun Pisang
/pc
2.0 pc
0%
Sos Vinaigret Ketumbar
Knorr Serbuk Limau Nipis 400G
15.0 g
0%
Garam Halus
/g
5.0 g
0%
Gula Halus
/g
10.0 g
0%
Minyak Bawang Merah Kecil
/g
200.0 g
0%
Bawang Putih, dipotong
/g
80.0 g
0%
Daun Bawang, dipotong
/g
300.0 g
0%
Halia Muda, dipotong
/g
100.0 g
0%
Coriander (Chopped)
/g
200.0 g
0%
Knorr Stok Ayam 1KG
35.0 g
0%
/
Kaki Kambing Panggang
-
Kaki Kambing, seluruh bahagian, bersama tulang 2500.0 g
-
Bawang Putih (cincang) 80.0 g
-
Biji Jintan 10.0 g
-
Jintan Hitam 10.0 g
-
Paprika Powder 10.0 g
-
Corn Oil 100.0 g
-
Daun Kunyit 4.0 pc
-
Daun Pisang 2.0 pc
Sos Vinaigret Ketumbar
-
Knorr Serbuk Limau Nipis 400G 15.0 g
-
Garam Halus 5.0 g
-
Gula Halus 10.0 g
-
Minyak Bawang Merah Kecil 200.0 g
-
Bawang Putih, dipotong 80.0 g
-
Daun Bawang, dipotong 300.0 g
-
Halia Muda, dipotong 100.0 g
-
Coriander (Chopped) 200.0 g
-
Knorr Stok Ayam 1KG 35.0 g