Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

Untuk Kentang

Untuk Kambing

Untuk Persiapan

  • Cuka 20.0 ml
  • Bayam 376.0 g

Kambing bersalut mustard ini amat berjus dan kaya dengan rasa serta merupakan sajian yang ringkas dan menyelerakan untuk disediakan.

...

Penyediaan

  1. Untuk Kentang

    • Campurkan 20ml minyak zaitun bersama kentang yang dipercikkan dengan minyak bawang putih dan Aromat Knorr.
    • Bakar selama 60 minit, atau sehingga garing.
  2. Untuk Kambing

    • Perasakan bahagian rack kambing bersama Pati Daging Lembu Knorr dan percikkan dengan 50ml minyak zaitun. Bakar (sear) daging kambing di kedua-dua bahagian di dalam kuali.
    • Sapukan Mustard Dijon dengan sekata di atas daging kambing yang telah dibakar. Campurkan serbuk roti, herba, hirisan kulit lemon dan lebihan minyak sekali gus. Pastikan ia melekat pada mustard yang telah disapu.
    • Pindahkan rack kambing ke dalam dulang membakar dan bakar selama 15 - 20 minit sehingga sederhana masak. Selepas masak, biarkan ia selama 5 - 10 minit sebelum dipotong.
  3. Untuk Persiapan

    • Hidangkan bersama kentang dan bayam layu (wilted), percikkan dengan sos vinaigret.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart