Menu
Poin

Saya bekerja di...

Teruskan

Kandungan anda sedang diadaptasikan kepada jenis perniagaan anda

Bahan-bahan

+

  • Beras wangi 1000.0 g

  • Air, disaring 1500.0 ml
  • Knorr Campuran Sos Perang Demi-Glace 1KG 105.0 g

Aromatic (Japanese Curry)

  • Corn Oil 90.0 g
  • Bawang Kuning, dipotong 100.0 g
  • Bawang Putih, dipotong 40.0 g
  • Ginger 40.0 g
  • Serbuk Kari Inggeris 40.0 g
  • Daun salam 4.0 g

Seasoning

  • Gula Halus 50.0 g
  • LP Sos Worcestershire 50.0 g
  • KNORR Sos Tomato - 4 x 3,3 kg 75.0 g
  • Knorr Stok Ayam 1KG 15.0 g

Roasted Chicken Chop

  • Chicken Chop 1250.0 g
  • Knorr Stok Ayam 1KG 30.0 g

Japanese Curry Cheese Bake Rice Assembly (1 pax)

  • Beras wangi 1000.0 g
  • Mozzarella Cheese 250.0 g

Beri kejutan istimewa kepada pelanggan restoran anda dengan kombinasi rasa magis keju dan kari kegemaran mereka.

...

Penyediaan

  1. Aromatic (Japanese Curry)

    Tumis semua bahan wangi hingga naik aroma. Masukkan “Sos Asas” yang tersedia.
  2. Seasoning

    Masukkan ramuan untuk “Bahan Perisa”. Reneh selama 5 minit dan kekal suam sebelum dihidang.
  3. Roasted Chicken Chop

    Goreng chicken chop yang telah diperap hingga garing dan masak sepenuhnya. Guna bila perlu.
  4. Japanese Curry Cheese Bake Rice Assembly (1 pax)

    Aturkan semua bahan untuk nasi panggang dan tutup dengan penutup kerajang. Bakar di dalam ketuhar pada suhu 170° C selama 10 minit.
Menu
Produk
Resipi
Promosi
Cart